COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA JESUÏTES DE SARRIÀ – SANT IGNASI

El curs passat a BCNTRACKS vam començar una col·laboració amb l’escola Jesuïtes de Sarrià – Sant Ignasi mitjançant un conveni de pràctiques pels seus alumnes del cicle superior en màrqueting i publicitat.
Aquest article està escrit per mi mateixa, la Paula, com a part de les meves pràctiques.

La Laura i la Carla, dues alumnes de l’escola, van formar part de l’equip durant 5 mesos. Hem pensat que seria bona idea rebre el seu feedback a través d’una entrevista.

L’ENTREVISTA

– Per què vau escollir fer les pràctiques a BCNTRACKS?
Ens va cridar l’atenció i ens va semblar molt interessant poder estar en una productora d’àudio, ja que el món de la música ens fascina.

– Com us vau sentir a l’empresa?
Ens vam sentir molt còmodes, hi havia un molt bon ambient.

– Què és el que més us va agradar de treballar a BCNTRACKS?
Veure com és el dia a dia d’una productora d’àudio i el funcionament de l’estudi.


– Us vau sentir com dues professionals del màrqueting treballant en aquesta empresa?
Sí, encara que va ser poc temps, però ens va agradar molt.

– Quan vau acabar les pràctiques us vau sentir satisfetes de tot el que vau aprendre?
Sí, perquè vam treballar en àmbits que a nosaltres ens van bé pels estudis que estem realitzant. Vam tenir força llibertat a l’hora de treballar i ens vam sentir segures, sense por d’equivocar-nos.

– Què creieu que heu aportat a l’empresa?
Una mica de constància a les xarxes socials, en l’àmbit de màrqueting digital. A més, vam participar en l’organització de l’esdeveniment de presentació de “La Rambla”.

– Què creieu que l’empresa us ha aportat a vosaltres i què heu après durant la vostra estada en aquesta?
Experiència en el món laboral del màrqueting, el comercial i la publicitat amb molts aprenentatges nous, com per exemple portar les xarxes socials de l’empresa, ensenyar-nos com funciona el CRM o com es fa una base de dades.

– Quines experiències heu viscut a BCNTRACKS relacionades amb el so?
Vam formar part d’una gravació de veu per un spot publicitari i vam veure com es munten els àudios dels vídeos.

– Repetiríeu la experiència?
Sí, sense dubte.

A partir de l’entrevista podem veure que les
alumnes van estar molt còmodes a l’empresa i al seu lloc de treball realitzant les feines que els encomanaven. Es van sentir part de l’equip i van poder donar el millor d’elles mateixes sense tenir por a equivocar-se. També van gaudir de l’experiència de conèixer una mica el món de la producció d’àudio fent les pràctiques més interessants.

LA MEVA EXPERIÈNCIA

Continuant ara amb la meva experiència personal:

Vaig descobrir BCNTRACKS a partir de la recomanació que van fer-me la Laura i la Carla. Jo estava buscant una empresa de pràctiques que fos diferent i on pogués estar a gust. Al veure que les meves companyes em parlaven molt bé de la seva experiència a l’empresa, vaig decidir contactar amb el meu professor de pràctiques. 

La primera impressió que em vaig emportar de BCNTRACKS va ser molt bona. Durant l’entrevista no vaig sentir cap tipus de nervis ni pressió. Em vaig trobar en un lloc molt agradable on ràpidament em vaig sentir còmoda.

Ara que ja estic treballant a l’empresa afegiria que els meus companys s’interessen pel meu aprenentatge i em fan costat. Un dels aspectes que m’agrada molt és que saben escoltar. A més, a banda de portar a la pràctica conceptes del món del màrqueting i comercial aprenc els conceptes bàsics del món de la producció d’àudio que em calen per dur a terme la meva tasca. 

La meva opinió sobre l’empresa coincideix amb la de les alumnes del curs passat, la Laura i la Carla. Tot i que jo porto menys temps a l’empresa, també em sento molt còmoda al meu lloc de treball, amb força llibertat i la meva paraula és escoltada com la de tothom a BCNTRACKS.

Facebooktwittermail

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *