La Rambla

 

Presentació de La Rambla al Col·legi de Periodistes de Barcelona

 

 Escolta / Escucha / Listen to – La Rambla

 

És una satisfacció iniciar el blog de BCNTRACKS amb la notícia que trobareu aquí sota.

El passat dijous 28 de juny, vam tenir el privilegi de poder participar en la presentació de La Rambla. Molt agraïts d’haver-nos encarregat de la Coordinació i Producció d’aquesta peça, us copiem aquí sota el comunicat dels músics:

PER UNA RAMBLA DE TOTS

Aviat farà un any dels atemptats de Barcelona i Cambrils, uns fets que ens varen trasbalsar i omplir de dolor. Han passat molts mesos des d’aquell fatídic dia, però el record de les víctimes segueix amb nosaltres.

Nosaltres volíem –necessitàvem– poder dir la nostra. I ho hem fet de manera honesta, aportant cadascú el nostre color més sincer i tocats per tot plegat. Al final ens ha sortit una cançó coral, una peça que és de tots, com la Rambla mateixa.

La cançó que presentem és alegre, vital i inclusiva. És la nostra manera particular de deixar ben clar que no ens deixarem vèncer per la por, que no perdrem el somriure i que no faran trontollar els nostres valors.

La Rambla és, doncs, un homenatge a tot allò que simbolitza aquest passeig emblemàtic de la ciutat. Necessitàvem transformar el dolor causat pels atemptats en una cançó que inspirés bones vibracions i que transmetés l’essència veritable de La Rambla de Barcelona: tolerància, mestissatge, convivència i respecte”.

Músics per la Rambla, 28 de juny de 2018

Nos satisface iniciar el blog de BCNTRACKS con la noticia que encontraréis aquí debajo.
El pasado jueves 28 de junio, tuvimos el privilegio de poder participar en la presentación de La Rambla. Muy agradecidos de habernos encargado de la Coordinación y Producción de esta pieza, os copiamos aquí abajo el comunicado de los músicos:

POR UNA RAMBLA DE TODOS

Pronto hará un año de los atentados de Barcelona y Cambrils, unos hechos que nos trastornaron y llenaron de dolor. Han pasado muchos meses desde aquel fatídico día, pero el recuerdo de las víctimas sigue con nosotros.

Nosotros queríamos –necesitábamos– poder decir la nuestra. Y lo hemos hecho de manera honesta, aportando cada cual nuestro color más sincero y tocados por todo ello. Al final nos ha salido una canción coral, una pieza que es de todos, como la Rambla misma.

La canción que presentamos es alegre, vital e inclusiva. Es nuestra manera particular de dejar muy claro que no nos dejaremos vencer por el miedo, que no perderemos la sonrisa y que no harán tambalear nuestros valores.

La Rambla es, pues, un homenaje a todo aquello que simboliza este paseo emblemático de la ciudad. Necesitábamos transformar el dolor causado por los atentados en una canción que inspirara buenas vibraciones y que transmitiera la esencia verdadera de La Rambla de Barcelona: tolerancia, mestizaje, convivencia y respeto”.

Músics per la Rambla, 28 de junio de 2018

We are pleased to start BCNTRACKS’ blog with this piece of news you will find below.

Last Tuesday, June 28th we had the privilege of sharing the La Rambla presentation. We are grateful for the opportunity to Coordinate an Produce of this piece. Here is a message from the musicians:

A RAMBLA FOR EVERYONE

“Soon it will be a year after the Barcelona and Cambrils attacks, which still moves and causes us to feel pain. Although many months have passed since that day, we continue to keep the victims alive in our memories.

We wanted – needed – to say our part. And we have done it honestly, with each person adding their individual sincere perspective and how they were affected.  In the end we have created a choral song, a piece that is from all of us, which represents La Rambla.

The song we present is happy, vital and inclusive. It is our way to say we will not be overcome by fear, that will not lose our smile and we will not compromise our values.

La Rambla, thus, is a tribute to all that symbolizes this emblematic city walk. We needed to transform the pain caused by the attacks into a song that inspires good vibrations and transmits the real essence of The Barcelona Rambla: tolerance, diversity, community and respect”.

Músics per la Rambla, June 28th, 2018

 

 

 

Facebooktwittermail

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *